Снимка Булфото, архивОще едно земетресение след това в Турция. Този път

...
Снимка Булфото, архивОще едно земетресение след това в Турция. Този път
Коментари Харесай

Земетресение и в Китай тази вечер, има жертви

Снимка Булфото, списък

Още едно земетресение след това в Турция. Този път в Китай, освен това - мощно.

Земетресение с магнитуд 6,1 раздруса югозападната китайска провинция Юнан довечера, заяви Европейската работа за мониторинг на трусове (EMSC), представена от Ройтерс. Според китайска телевизия вследствие на труса има двама починали, написа Българска телеграфна агенция.

Епицентърът на земетресението е бил на дълбочина 12 км и то е било последвано от вторични земетресения, заяви Европейската мониторингова работа. Китайската телевизия Си Джи Ти Ен написа в Twitter, че спасителите са разкрили телата на двама починали. Телевизията заяви, че още девет души са били извадени отдолу под парчета на здания към довечера.

Телевизията оповестява, като се базира на локалните управляващи, че пропадането на някои пътища наред със свличания са прекъснали някои транспортни връзки, само че електричеството, телефонните линии и интернетът към момента работят.

Изданието " Глобъл таймс " написа в Twitter, че е било оповестено изключително състояние от втора степен и вървят избавителни работи в град Дали, с население 134 000 души, намиращ се в провинция Юнан на към 24 км от епицентъра на труса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР